Ιστορία


 
  Την άνοιξη του 1957 ο Γεώργιος Πετρόπουλος ξεκινάει να δουλεύει ως υπάλληλος κρεωπολείου στην πλατεία Λαυρίου. Η πρώτη επαφή με το κρέας, για την οικογενεία Πετροπούλου, έχει γίνει. Στην συνέχεια οι δεσμοί ανάμεσα στο επάγγελμα και τον νεαρό Γιώργο ισχυροποιούνται.


Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά, το 1979, μεταφέρεται το δικό του κρεωπολείο στην Φιλοθέη μαζί με όλη την εμπειρία που απέκτησε, αλλά και την αγάπη του για το επάγγελμα. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του κρέατος και στην ικανοποίηση των πελατών του. Τα κρέατα που προσφέρει είναι ελληνικά , εκλεκτής ποιότητας και από μικρές επιλεγμένες φάρμες.


Οι σωστές βάσεις για το μέλλον της επιχείρησης, έχουν ήδη μπει. Το 2009 αναλαμβάνει ο Μιχάλης Πετρόπουλος , γιος του Γιώργου.

 

Κρεοπωλείο Πετρόπουλος,Φιλοθέη,Αθήνα,εκλεκτό κρέας


Ένα κρεωπολείο με παράδοση στο ολόφρεσκο κι εκλεκτό κρέας από το 1957, παρουσιάζει τις δραστιορότητες του στο διαδίκτυο.
Στο καταστήμα μας θα βρείτε κάθε είδος κρέατος και πουλερικών από τις επιλεγμένες μονάδες της ελληνικής και παγκόσμιας παραγωγής.

Είπαν για Εμάς

  • Μοναδικό Κρεοπωλείο στην Αθήνα

    Αυτό που κάνει τη διαφορά. Η δουλεία του κρεοπωλείου σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα. Το κρεοπωλείο της γειτονιάς με απίθανα συμβατικά και βιολογικά προϊόντα.

  • 1

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +30 210 6718311

  Ρέας 2 Φιλοθέη (Ανω Αγορά)
  Πετρόπουλος Κρεοπωλείο Αθήνα

Συνδεθείτε μαζί μας